CENTRALNI FILTERNI SISTEMI

ECOG

LINE Series

PLTF

Centraalni filter PKFC

PKFC Series

YBF Series – Oljna meglica

PKF Series

CENTRALNI FILTER ECOG

ECOG

Prebojna zmogljivost družine jet-pulse kompaktnih kartušnih zbiralnikov prahu ECOG je rezultat Bomaksanovega vztrajnega prizadevanja za izboljšanje svojih izdelkov in preseganje pričakovanj strank. Serija Bomaksan ECOG enota za odsesavanje prahu in dima je kompakten zbiralnik prahu z vrhunsko tehnologijo in energetsko učinkovitostjo, od nizke do srednje obremenitve prahu in aplikacij za odsesavanje dima.

Je primerna izbira med zračnimi zmogljivostmi 2.500 m/h – 12.000 m³/h. Te enote izkazujejo visoko zmogljivost pri aplikacijah CNC plazemskega/laserskega/oksidnega rezanja, pri filtraciji varilnih hlapov, pri filtriranju prahu, ki se sprošča pri aplikaciji za brušenje, in v mnogih drugih aplikacijah.

Enota za odsesavanje prahu in dima serije Bomaksan ECOG ima kompaktno strukturo z vsemi njihovimi dodatki, ki so vnaprej opremljeni. Zahvaljujoč tej kompaktni strukturi lahko deluje kjerkoli v tovarni z električnim in stisnjenim zrakom.

Kartušne filtrirne enote serije ECOG Jet-Pulse morda niso prava rešitev za vaše posebne potrebe (kot so velike obremenitve s prahom in absorpcija oljnih hlapov/oljne meglice so nekatere izmed njih). V takih primerih se lahko posvetujete s komercialistom Bomaksana. Pravo rešitev lahko dobite po najboljših cenah.

Katalogi

Tehnični podatki ECOG

Primerjave mobilnih filtrov

Obdelava kovin

LINE Series

LINE Series

Zmogljivost in umetniška zasnova družine panelnih filtrirnih enot Jet-Pulse serije LINE je rezultat Bomaksanovega poudarka na raziskavah in razvoju ter P&D, njegove želje po preseganju potreb in pričakovanj kupcev ter neskončnih prizadevanj za razvoj izdelka odlične kakovosti. LINE serije Jet-Pulse panelne odsesovalne enote za prah in dim so kompaktne naprave za zbiranje prahu z vrhunsko tehnologijo in energetsko učinkovitostjo, ki se lahko uporabljajo v aplikacijah s srednje visoko obremenitvijo s prahom in aplikacijah za odvajanje dima.

Panelni odsesovalniki prahu in dima serije LINE Jet-Pulse so ustrezna izbira med zmogljivostjo zraka 2.500 m³ / h -15.000 m³ / h. Te enote kažejo visoko zmogljivost v napravah za CNC plazemsko/lasersko/kisikovo rezanje, odvajanje varilnega dima, statične kabine za barvanje, kabine za peskanje, filtriranje prahu, ki nastane med brušenjem, in številne druge aplikacije. Zahvaljujoč njegovemu umetniškemu in elegantnemu dizajnu lahko zaščitite podobo svojega prestižnega proizvodnega centra tako, da svojemu tovarniškemu okolju zagotovite estetski videz.

V nekaterih primerih panelne filtrske enote serije LINE Jet-Pulse morda niso prava rešitev. Nekateri od njih so sesanje oljnih hlapov. V teh in podobnih primerih se lahko posvetujete in dobite najboljšo rešitev po najugodnejših cenah.

Katalogi

Tehnični podatki ECOG

Primerjave mobilnih filtrov

Obdelava kovin

Vedno z vami na vaši poti odličnosti

Zavedamo se vaše želje, da svoje delo opravite brezhibno. Odličnost pomeni proizvajati izdelek najboljše kakovosti, izpolnjevati pričakovanja vaših strank glede kakovosti in rokov ter jih celo presegati, ustvarjati zdravo in varno delovno okolje ter proizvajati brez škode za okolje.

Zato je vaša naložba v sisteme za odpraševanje in čisti zrak pravzaprav neposredna naložba, s katero želite izpopolniti svoje podjetje.

✓  Zanesljiv partner s 35-letnimi izkušnjami!

✓  Rešitve za varna delovna okolja

✓  Okolju prijazne inženirske rešitve

✓  Trajnostne rešitve

Kontaktirajte nas

    [/col] [/row]