Prezračevalni sistemi odpraševalniki

prezračevalni sistemi odpraševalnik

ALVER serija

Prezračevalni sistemi odpraševalniki

prezračevalni sistemi odpraševalnik

ALVER serija

 

ALVER

AIR tower serije ALVER se lahko uporabljajo v vseh delovnih okoljih, kjer odvzem iz vira ni mogoč ali nezadosten. Zračni stolpi serije ALVER imajo jet-pulzni čistilni sistem. Jet-pulse čistilni sistem omogoča avtomatsko čiščenje filtrskih elementov znotraj filtrske enote ALVER s stisnjenim zrakom. Na ta način se zmanjšajo vaši stroški vzdrževanja in zamenjave filtra.

Zračni stolpi serije ALVER imajo EC ventilatorje z visoko energetsko učinkovitostjo. Poleg tega, da zagotavljajo visoko zmogljivost sesanja z nizko porabo energije, ventilatorji EC delujejo zelo tiho. Na ta način lahko samo iz LED plošče na njej razumete, da vaša naprava ALVER deluje.

Filtrirne enote serije ALVER so standardno opremljene s 7″ LCD zaslonom na dotik. Ta zaslon operaterjem ne zagotavlja le enostavne uporabe, ampak ima tudi pameten način razporejanja.

Z načinom razporejanja vam ni treba zagnati in zaustaviti naprave vsak dan. Enkrat lahko nastavite čas odmora in čas izklopa, za počitek pa bo poskrbela krmilna enota, ki podpira PLC. Čiščenje filtrov poteka tudi med odmori. Zato je preprečeno, da bi operaterje motil hrup, ki prihaja iz sistema jet-pulse.

 

Katalogi

ALVER serija

Vedno z vami na vaši poti odličnosti

Zavedamo se vaše želje, da svoje delo opravite brezhibno. Odličnost pomeni proizvajati izdelek najboljše kakovosti, izpolnjevati pričakovanja vaših strank glede kakovosti in rokov ter jih celo presegati, ustvarjati zdravo in varno delovno okolje ter proizvajati brez škode za okolje.

Zato je vaša naložba v sisteme za odpraševanje in čisti zrak pravzaprav neposredna naložba, s katero želite izpopolniti svoje podjetje.

✓  Zanesljiv partner s 35-letnimi izkušnjami!

✓  Rešitve za varna delovna okolja

✓  Okolju prijazne inženirske rešitve

✓  Trajnostne rešitve

Kontaktirajte nas

    [/col] [/row]