Individualne rešitve

Podpremo vas z najprimernejšimi rešitvami pakiranja za večkratno uporabo, da ponudimo najboljše rešitve za povečanje učinkovitosti vašega skladiščenja, iskanja in dostave.

Industrijske rešitve

Učinkovite rešitve za avtomobilsko industrijo. Ponujamo pravo rešitev tako za zahteve transportne embalaže po naročilu kot tudi za industrijske standarde za vrsto različnih aplikacij.

Standardni produkti

Med standardne produkte spadajo zložljivi zaboji, vozički, zabojniki za nevarne odpadke, zoboji velikih kapacitet, plastične palete, naložne zaboje in termo ebalažne zaboje.

Dodatki

Identifikacija v obliki reliefa, črtne kode, RFID, lasersko označevanje.Individualna identifikacija v obliki nalepk, številk, logotipov. Etiketiranje v obliki okvirjev, vrečk, držal. Pokrovi, ključavnice in tesnila.

Neutralna

Z izravnavo deleža CO2 plastična povratna embalaža postane podnebno nevtralna. Kompenzacija teče neposredno v certificirane projekte izravnave ogljika fundacije myclimate. Učinek je neposredno merljiv.

Pametni izdelki

Z uporabo RFID ali drugih komponent pametnega sistema lahko digitalizirate upravljanje praznega blaga in zmanjšate delo na minimum. S tem prihranite stroške in s pritiskom na gumb imate v vsakem trenutku pregled nad tem, kje je vaša plastična embalaža.

INDIVIDUALNE REŠITVE

Včasih že z manjšimi prilagoditvami standardnih embalaž rešimo vaše potrebe. Lahko pa tudi ustvarimo čisto novo rešitev. Oglejte si katalog idividualnih rešitev.

Katalog idividualnih rešitev

Termično oblikovani boksi

Po naročilu glede vaših potreb izdelamo vložke za bokse. Na voljo različni tipi, barve,… za vač informacij nas kontaktirjate.

Katalog termično oblikovanih boksov

Kotaktirajte nas

Pošljite povpraševanje ali nas pokličite, z veseljem vam bomo pomagali.

klt boksi industirjska oprema

RAko embalaža

Univerzalni plastični zaboji RAKO, več kot 350 varijant plastičnih zabojev. RAKO zaboji se ujemajo z standardnimi EURO paletami. Več v katalogu.

RAKO embalaža katalog

EUROTEC embalaža

Eurotec embalaža se pogosto uporablja kjer je potrebna manipulacija embalaža, na avtomatskih linijah ali z manipulatorji za dvigovanje.

Katalog EUROTEC
KLT embalaža industrijska oprema

KLT embalaža

Avtomobilska proizvodnja in njihovi dobavitelji v večini primerov uporabljajo standarizirano embalažo. To vklučuje tudi R-KLT, RL-KLT in zložljive KLT bokse. Več v katalogu.

KLT embalaža katalog

Kotaktirajte nas

Pošljite povpraševanje ali nas pokličite, z veseljem vam bomo pomagali.